Mindannyian tudjuk, hogy víz nélkül nincs élet, azonban azt már kevesebben, hogy sajnos napjainkban nagyon sok betegséghez vezethető vissza a víz. Lauis Pastour a mikrobiológia atyja azt mondta, hogy betegségeink 90%-át megisszuk.

Mind Bolygónk, mind pedig szervezetünk 70%-a víz. Nézzük meg, szervezetünkben hol taláható meg a víz:

 • Agy 75%-a
 • Vér 83%-a
 • Izmok 75%-a
 • Csontok 22%-a

A víz főbb funkciói: szabályozza testünk hőmérsékletét, segít a méregtelenítésben, kipárnázza az ízületeket, segíti a táplálékot és az oxigént a sejtekhez juttatni, benedvesíti az oxigént a légzéshez, segít a táplálék energiává alakításában, védi és kipárnázza az életfontosságú szerveket, segít a testnek a tápanyagok felszívódásában.

Látjuk mennyi mindent befolyásol a víz, azonban nem igazán becsüljük meg. Világméretű probléma lett a vízszennyeződés. A tengerek és óceánok is szennyezettek, de ugyanakkor az a víz is, ami a csapból folyik.

 

 

Eddig 800 féle szennyezőanyagot regisztráltak a csapvízből. Milyen szennyeződés található a csapvízben:

 • Mikrobiológiai szennyeződések: vírusok, baktériumok, paraziták.
 • Szervetlen szennyezőanyagok: klór, ólom, higany, arzén, kadmium.
 • Szerves szennyeződések: nitrátok, nitritek, etén, benzol.
 • Rádioaktív elemek: urán, rádium, stroncium.
 • Növényvédőszerek, fertőtlenítőszerek, mosószerek.

 

 

 

Mi a helyzet a palackozott vizekkel?

Vannak a piacon olyan palackozott vizek, amelyek tényleg nagyon jó minőségűek, kiváló hatásuk van a szervezetünkre, de a többség sajnos nem ilyen. A palackozott vizek többsége semmivel sem jobb mint a csapvíz, sőt…esetleg ízesebb, finomabb. Sokan azt gondolják, hogy a palackozott vizek valamilyen természetes forrásvízből készülnek, és hogy az milyen egészséges. Ez nem igaz, jelenleg a piacon kapható palackozott vizek Kb. 95%-nak semmi köze sincs a forrásvizekhez, még akkor sem, ha éppen olyan nevet kapott a palackozott víz, mint egy ismert hegy, település, forrás, stb. Ugyanakkor utánna lehet nézni, hogy mennyi büntetést kapnak évente a palackozottvíz gyártó cégek az illetékes szervektől Magyarországon is, mivel az ellenőrzések során nem volt elfogadható tisztaságú a víz, amit forgalmaztak. Tehát nem hogy nem kiváló a minőség, hanem még csak meg sem feleltek a minimumnak és ezért kaptak bírságokat! Évente 100 millió forint nagyságú büntetést kapnak csak a Magyar gyártók. 2016 februárjában még a híradókban is közölték, hogy egy Spanyol palackozottvíz gyártó cég vizeit visszarendelték, a céget megbüntették, ugyanis a forgalomba helyezett vízbe emberi ürülék került!!!

 

 

Van itt még egy probléma a palackozott vizekkel, ez pedig nem más, mint a műanyag palack. Mi a baj a műanyag palackkal? Leginkább az, hogy rengeteg káros anyagot tartalmaz, pld. ólmot ami ha a szervezetünkbe kerül, még rákot is előidézhet.

A műanyag palack beleoldódik a vízbe, mi pedig igy azt is megisszuk. Minél többet áll a víz a palackban és minél többet van napon, annál több műanyag fog a vízbe oldódni és ezáltal a szervezetünkbe jutni.

 

 

Ezért van az, hogy egy jobb minőségű alkoholt üvegben tárolnak, nem pedig műanyag palackban, mert ha műanyagban tárolnák, akkor az beleoldódna abba az alkoholba, így annak a minősége, íze rosszabb lenne.

A palackozott vizek okoznak még egy gondot, ez pedig nem más, mint a környezetszennyezés. Sajnos az újrahasznosítás nem működik tökéletesen, jelenleg a palackjaink nagy része az Óceánokban köt ki. Csak a Csendes óceánba annyi műanyag palack van, ami több mint 7- szer nagyobb, mint Magyarország területe. Ezzel tesszük tönkre óceánjainkat, tengereinket. A palackozott vizek is hozzá járulnak ahhoz a szomorú dologhoz, hogy tönkre tesszük a bolygót mire unokáink felnőnek.

A palackozott víz ugyanakkor drága is. Nézzünk egy egyszerű számítást: Egy 4 tagú háztartás, napi szinten megiszik 4 palack vizet. 4 palack víz ára pld. 500 Ft/nap. 500 Ft x 30 (nap/hó) = 15.000 Ft. Vagyis havonta 15.000 Ft-ot költ el egy 4 tagú család vízivásra. Ez már így elég drága. Ugyanis ha csapvizet isznak akkor az sokszorosan olcsóbb, nem lehetne több havonta 500 Ft-nál. Ez azt jelenti, hogy jelenleg a palackozott víz legalább harmincszor drágább, mint a csapvíz. Harmincszor több pénzt költünk arra a vízre, amiről azt gondoljuk, hogy tiszta, de a legtöbb esetben nem, közben még cipelni is kell és a környezetünket is meggyilkoljuk vele!

Mi a megoldás, mit igyunk?

Fordított Ozmózis Szűrővel megtisztított vizet!

Magyarországon is megtalálható a Fordított ozmózisos víztisztító. Ez nem egy egyszerű vízszűrő, ami megszűri a vizet, hanem ez tényleg szinte minden szennyeződést kiszűr a vízből. Ugyanakkor nem csak megszűri a vizet, hanem vannak már olyan változatai is amelyek lúgositani is tudják a megszűrt vizet.

A Fordított ozmózisos viztiszító korunk egyik legalkalmasabb eszköze víztisztítás céljára. Egy olyan berendezés, amit egy szakember szerel fel az Ön konyhájába, így lehetőség lesz tiszta vízzel főzni, valamint tiszta vizet inni.

A készülékben egy speciális szűrőrendszer van, ami első részben kiszűr a vízből minden szennyeződést. Olyan szűrőrendszer található benne, amit használnak az űrhajósok (amikor az űrben vannak ezzel a szűrőrendszerrel állítanak elő saját vizeletükből tiszta vizet) valamint a tengeralattjárókon (tengerek, óceánok sós vízéből nyernek ki tiszta vizet).

Ha már tiszta vizet iszunk, akkor rengeteg betegségtől megszabadulhatunk, vagy elkrülhetjük őket . Pl: segíthet a vérnyomáscsökkenésben, segíthet a cukorbetegeknek, kiszűri a vízből a klórt, ezáltal megszabadulunk annak gyilkos mellékhatásaitól, méregtelenítheti a vastagbelet, segíthet a székrekedésben, visszaadhatja bőre feszességét, ugyanakkor lágyabb lesz a víz.

Nemcsak betegségek kezelésére és megelőzésére lehet alkalmas a tisztított víz, hanem a fogyókúrára is:

A kutatók két részre osztották a túlsúlyos jelentkezőket: az egyik csoportot felkérték, hogy alacsony zsírtartalmú és kalóriatartalmú étrendet kövessenek, míg a másik csoportnak vizet kellett innia minden reggeli, ebéd és vacsora előtt.

12 hét múlva, a vízivók átlagban 7 kg-t veszítettek, míg a diétázók átlagosan 5 kilót fogytak.

A fordított ozmózisos víztisztító nemcsak tiszta vizet varázsol, hanem lúgos vizet is. Napjainkban ugye egy hatalmas probléma a savasodás, szinte minden étel – ital savasít. Nem igazán tudunk olyan étrendet követni, ami tökéletesen lúgosítana. Az elsavasodás pedig rengeteg betegségnél szerepet játszhat, főleg a cukorbetegségben és a rákban. Fontos, hogy lúgosítsuk szervezetünket. Ha a fordított ozmózis szűrővel ellátott víztisztító által készített vizet issza, nem kell speciális étrendet követnie, lúgosítani fogja szervezetét speciális étrend nélkül is. A lúgosítást vegye komolyan, ugyanis vannak már olyan klinikák, ahol a rákosoknak speciális terápiát biztosítanak, aminek a lényege a lúgosítás.

Nézze meg a Youtube–on Dr. Leonard Coldwell videófilmjét. A videóban nagyon érdekes dolgokról beszél, az egyik témája a lúgosítás. Ennek a lényegét szeretném Önnek most itt leírni:

„Tapasztalata szerint minden rák 2- 6 hónap alatt meggyógyítható. Meg kell szabadulni a SAVASSÁGTÓL és a TOXÉMIÁTÓL. A test ezáltal lúgos lesz és oxigénben gazdag. Amint lúgossá válunk, a rák elmúlik, persze eltarthat néhány hétig, hónapig, de elmúlik.”

A Japán Egészségügyi Minisztérium 1965-ben kórházak részére engedélyezte a lúgos víz használatát terápiás célokra, és nem sokkal később a háztartások részére is elérhetővé vált. Ma Japán minden harmadik háztartásában jelen van ez a víztechnológia. Talán nem közismert, de a japánok tíz évvel magasabb várható átlag életkorra számíthatnak, mint mi Európában.

Az ionizált antioxidáns vizet Japánban gyógyszerré minősítették. Japánban és Dél-Koreában majd minden egészségügyi intézmény alapfelszerelése.

Ha a fordított ozmózis által előállított tiszta és lúgos vizet issza, akkor segíthet Önnek:

 • Akne, Bőrbetegségek, viszketegség
 • Fekélyek és felfekvések gyógyítása
 • Nyílt sebek fertőtlenítése, ellátása csupán borogatással
 • Bakteriális fertőzések, fejbőr ápolása, korpa
 • Emésztési problémák (Vastagbél tisztítás)
 • Rákmegelőző hatás, anti-aging
 • Immunrendszer erősítése
 • reumatikus ízületi fájdalmak
 • vastagbélgyulladással járó fájdalmak és az azzal társuló székrekedéses fájdalmak
 • allergiás reakciók megszűnése vagy csökkentése
 • stressz oldása
 • magas vérnyomás
 • testsúly többlet

Milyen fájdalmakat lehetne mérsékelni (megelőzni) a napi rendszeres vízfogyasztással?

 • emésztőrendszeri fájdalmak
 • reumatikus ízületi fájdalmak
 • szívfájdalmak a járás során, vagy az esti pihenéskor
 • alháti fájdalmak
 • nyaki fájdalmak
 • időszakos sántítás (járás közbeni lábfájdalmak)
 • migrén és elhúzódó fejfájások
 • vastagbélgyulladással járó fájdalmak és az azzal társuló székrekedéses fájdalmak

Egyéb problémák, amikre jótékony hatással lehet:

 • stressz oldása
 • magas vérnyomás
 • testsúly többlet
 • a lúgos víz kitisztíthatja a vastagbelet!
 • amikor a lúgos vizet fogyasztjuk, kitisztíthatjuk és kiüríthetjük a vastagbélben létrejött lerakódást. Ez a legkíméletesebb és leghatékonyabb béltisztítási módszer lehet!
 • ahogy orvosi körökben is ismert, a szennyezett vastagbél rendkívül sokféle betegség és egészségügyi probléma forrása. A bőrproblémák, a hányinger, az ízületi fájdalmak, a nehéz légzés, a székrekedés, a fáradtság és az energia hiánya, csupán egy pár kellemetlen tünet, amit a vastagbél kitisztításával meg lehet oldani.

A fordított ozmózis víztisztító és lúgosító a csapvízből kiszűrhet minden szennyeződést, kristálytiszta vizet varázsol, aztán pedig ezt a kristálytiszta vizet belúgosítja, hogy ne csak tiszta hanem egyben egészségmegőrző hatásáról ismert lúgos vizet is igyon. Ez a technológia egyedülálló a piacon.

Igya ezt a vizet Ön is, családtagjai és házi kedvencei is.

Jó tudni

Mennyi a napi ajánlott vízfogyasztás?

Ugye folyton azt halljuk, hogy naponta kb. 2 liter vizet kell megigyunk. 2 litert igyon meg egy 15 éves 40 kg-os lány is és 2 litert igyon meg 90 kg–os 45 éves férfi is? Ugye?

A pontos szám, az testsúlytól függ. 10 kg–ént kell igyunk 4 dl vizet. Vagyis egy 40 kg embernek elég 1,6 l (40 x 0,4) víz egy napra, de egy 90 kg-os ember már 3,6 l (90 x 0,4) vizet kell megigyon. Tehát neki már nem elég a 2 l víz.

Most mérje meg Ön is testsúlyát, számolja ki, mennyi az ideális vízigénye és igyon annyi vizet.

Forrás:

Kevin Edelman: Egészségesen meghalni